За Нас

ПАРАГОН ИНТЕРНАЦИОНАЛ ТРАНСПОРТ – модерен логистичен партньор с богата история

За създателя и управител на Парагон, Кирил Фандъков високите работни и етични стандарти в сферата на транспорта са все неща, които много добре понзава, отрасвайки в такова семейство.

Още през далечната 1926г. неговият прадядо Васил Фандъков получава слидетелство за превоз на товари с каруца теглена от кон, а две години по-късно през 1928г. му е присъдено такова и за майстор в занаята. Постижението, което неслучайно е повод за гордост и до днес, е и това, което един ден ще послужи за  мотивацията при създаването на бъдещата транспортна компания.

С неповторимата страст и разбиране на тази индустрия, Кирил Фандъков основава “Парагон Интернационал Транспорт” в град Пловдив през 2017г. само на 23г. силно мотивиран да приложи своите далечно заложени принципи, стандарти и познания за транспортния бизнес.

За този кратък период до днес, компанията изготвя и предлага комплексни транспортни решения, както за международен, така и за вътрешен сухопътен транспорт “от врата до врата”, в най-кратки срокове.

Парагон разполага с модерни камиони, съсредоточавайки бизнеса си в доставка на строителни материали и хранителни продукти, като основни клиенти, които вече години наред се доверяват на Paragon, са големи международни компании като Knauf, Kronospan, Alpro, Arla и други.

Парагон е компания, която винаги се възползва максимално от най-модерните способи и технологии, но осланяйки се на основополагащите принципи и етични стандарти залегнали в нейния зародиш!